Samsung Galaxy J7 (2017) met 3600 mAh accu vanaf vandaag te koop

Samsung Galaxy J7

Ook zou op de achterkant van het toestel een dubbele camera zitten.

De Samsung Galaxy Note 8 wordt naar alle waarschijnlijkheid volgende maand gelanceerd. In eerste instantie zou je kunnen denken dat het een Samsung Galaxy S8 is, vanwege het ontwerp van de grote smartphone. Bij een tweet over de nieuwe Exynos 9-chipset staat een onbekende smartphone.

De verwachtingen voor de Note 8 zijn hoog. Het is dus niet bekend of het Note 8 daadwerkelijk is.

Samsung heeft in Aziƫ onlangs een aangepaste versie van de Galaxy Note 7 op de markt gebracht. Wat ontwerp betreft, zou het grotendeels lijken op de Galaxy S8 en Galaxy S8+, maar met een nog groter scherm. Ook zijn er geen aan/uit- en volumeknoppen op de zijkant te zien. Een Samsung-woordvoerder bevestigde aan The Investor dat de Note 8 volgende maand in NY zal worden onthuld, maar het bedrijf kon de datum van 23 augustus niet bevestigen.

De verwachtingen voor de Note 8 zijn heel hoog. De capaciteit van de accu bedraagt 3300mAh en dat zal een accuduur opleveren die te vergelijken is met de Galaxy S8-serie.

Vermoedelijk wordt de phablet voorzien van een 6,3 inch OLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. De door batterijproblemen geplaagde Note 7 is inmiddels verkrijgbaar als Note FE, maar is nog niet buiten Zuid Korea te koop.

Related:

Comments


Other news